Anroper-ID

Anrops-ID fanen på startskjermen lar deg laste ned eller åpne Kaspersky Who Calls-appen. Appen beskytter deg mot spam, slik at du kan blokkere uønskede anrop.

Det er to versjoner av Kaspersky Who Calls-appen: Gratis og Premium. Du kan bruke gratisversjonen eller kjøpe en abonnementsplan som inkluderer bruk av en Premium-versjon (den er for øyeblikket kun tilgjengelig i Plus- og Premium-abonnementsplaner for brukere i Russland).

Lær mer om Kaspersky Who Calls-appen (kun utvalgte språk) .

Vær oppmerksom på at Kaspersky Who Calls kun er tilgjengelig i Russland, Indonesia og i republikken Kasakhstan.